Viral Photo: Teacher Rated His Pupil's Test Paper with F (Failure) and A+ (Excellent) at the same time. Know Why!

Look! All the answers were definitely wrong but if you will analyze those answers, you can say that the pupil is indeed creative. That's why the teacher rated the test paper with F - a failing grade. After analyzing the answers, the teacher realized that the answers were CORRECT in different perspective.

All the questions are open-ended and the learner must use Higher-Order-Thinking-Skills (HOTS) to answer them.

Here are the 13 questions and the answers of the clever pupil:

  1. In which battle did Napoleon die? - ans. His last one. 
  2. Where was the Declaration of Independence Signed? - ans. On the bottom of the page.
  3. River Ravi, flows in which state? - ans. Liquid state 
  4. What is the main reason of divorce? - ans. Marriage 
  5. What is the main reason for exams? - ans. Failure
  6. What can you never eat for breakfast? - ans. Lunch and Dinner
  7. What looks like half an apple? - ans. The other HALF
  8. If you threw a red stone into the Blue Sea, what will it become? - ans. Simply, a wet stone.
  9. How can a man go 8 days without sleeping? - ans. EASY, sleep at night.
  10. How can you lift an elephant with one hand? - ans. You can never left an elephant that has one hand.
  11. If you have 3 apples and 4 oranges in one hand and 3 oranges and 4 apples in the other hand, what would you have? - ans. Very large hand.
  12. If it took, eight men 10 hours to build a brick wall, how long would it take four men to build it? - ans. No time at all, the wall was already built?
  13. How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it? - ans. Any way you want, because a concrete floor is very hard to crack.

Did you get the logic out from the pupil's mind?

If you were the teacher, how will you rate the answers of this creative learner?